Wie zijn wij?

Angela Smit

In 2007 ben ik gestart met de praktijk en vier dit jaar mijn 10-jarig jubileum!

Laila 

Laila is bijna 10 jaar oud en gaat graag mee met de wandelcoaching!

Over mij
Mijn naam is Angela Smit en ben geboren in 1975. In 2004 ben ik in Borger neergestreken waar ik met veel plezier woon en werk.

Na mijn HBO studie Personeel en Organisatie ben ik me gaan specialiseren in het coachen en begeleiden van mensen zodat ik mensen niet alleen in hun werk kan coachen, maar ook in hun persoonlijke situatie.

Praktijk Antahkarana bestaat sinds 2007. Ik heb mijn praktijk aan huis en naast het coachen geef ik workshops, wandelcoaching en healings . Ook kun je bij mij terecht voor een heerlijke ontspannende Energetische Gezichtsmassage.

In mijn werk maak ik gebruik van wat ik doorkrijg via het voelen, zien en horen en vertaal dit graag naar praktische en concrete inzichten voor mensen. Het is één van de mooiste manieren van werken en zou niet meer anders willen.

Wil je een afspraak maken of weten of ik iets voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak of bel/mail vrijblijvend voor meer informatie.
.

Telefoon

0599 236 008

email

info@antahkarana.info

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. 

www.antahkarana.info
www.edelstenen-webshop.nl
www.wandelcoaching-drenthe.nl
www.angelsatwork.nl

Nog veel meer moois!

Edelstenen Webshop Antahkarana

Naast Antahkarana is er ook Edelstenen Webshop Antahkarana. Een groot assortiment aan ruwe en gepolijste edelstenen, sieraden en bijzondere edelstenen producten. Eenvoudig besteld en snel geleverd!
www.edelstenen-webshop.nl

Wandelcoaching Drenthe

Wandelcoaching is een zeer fijne en laagdrempelige manier van coachen. De viervoeter hiernaast (Laila) gaat graag mee, maar dit hoeft niet. Als je zelf graag je hond wilt meenemen is dat natuurlijk ook helemaal goed.
www.wandelcoaching-drenthe.nl

Atlantis Healing

Aanrader! De website van mijn lieve collega Elisabeth Hammink in Lelystad. Je kunt bij haar terecht voor Oekrachttherapie, Spirituele Coaching, Regressie, Relatietherapie, Mindfulness Based Cognitive Therapy en heel veel workshops voor spirituele ontwikkeling. 
Zij begeleidt niet alleen reguliere mensen, maar ook veel therapeuten in hun werk. En zij zal het van zichzelf niet zeggen, maar ik vind haar een van de beste spirituele coaches die ik in twintig jaar ben tegengekomen. Ze werkt eerlijk, zuiver, oprecht en liefdevol uit het hart. Spiritueel zeer bekwaam en op zo'n mooie manier dat ik al jaren dankbaar van haar leer. 
www.atlantis-healing.nl