Amethist (Amethyst) Edelstenen – Edelstenen Webshop

Amethist (Amethyst) Geode bij de Edelstenen Webshop

 

Amethist

Amethist werkt op onze hersenen en wordt vaak gebruikt tegen hoofdpijn en migraine. Ook werkt deze steen goed bij slapeloosheid en geeft het innerlijke rust. De amethist wordt vaak gebruikt bij meditaties en rustgevende sessies. Deze steen heeft een kalmerende werking op het hart en versterkt de zenuwen.

Tevens is amethist een steen die spirituele groei bevordert.

 

Bestellen kan via www.edelstenen-webshop.nl

Telefoon: 0599-236008

Angela Smit

Mijn naam is Angela Smit en woon en werk in Borger (Drenthe). Ik heb een praktijk voor (wandel)coaching, healing en meditatie en daarnaast heb ik een webshop met (hele mooie) edelstenen. Deze blog ben ik begonnen zodat ik wat uitgebreider op de thema's hooggevoeligheid en wandelcoaching in kan gaan en mijn ervaring met jou kan delen. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat, maar dit hoeft uiteraard niet. Wil je mijn sites bezoeken? www.angelasmit.nl en www.edelstenen-webshop.nl Tot ziens, Angela