EngelenmeditatieStel je voor dat je op een mooie plek bent. Dit mag binnen of buiten zijn, als het maar een plek is waar jij je prettig voelt. Alles op deze plek straalt rust, warmte en geborgenheid uit en je voelt dat je helemaal jezelf kunt en wilt zijn.

En terwijl je daar zit sluit je heerlijk je ogen. Je voelt de warmte vanuit de omgeving op je inwerken en merkt dat je bij elke inademing en elke uitademing rustiger wordt.

Laat je meevoeren met de rust van de ademhaling en de serene rust vanuit de omgeving en neem daar de tijd voor.

Als je daar een tijdje zo zit voel je vanuit de lucht boven je, heel zachte blauwe energie naar beneden komt. Het lijkt wel een prachtige doorzichtige mist die fijn en warm aanvoelt. De blauwe energie gaan ook helemaal door je lichaam naar beneden naar je voeten en verdwijnt dan in de aarde.

Deze blauwe energie is verbonden aan de Aartsengel Michael en geeft een enorm gevoel van bescherming en bevrijding. Deze energie van Michaël maakt je kenbaar dat je te allen tijde beschermd bent waar je ook bent en waar je ook doorheen gaat.
En laat de energie helemaal tot je komen. Als het makkelijker is, draai dan de handpalmen naar boven alsof je de energie dankbaar in je handen aanneemt.

Vervolgens daalt er heel veel wit licht naar beneden en deze mooie energie is verbonden aan aartsengel Gabriël. Het witte licht zorgt voor zachtheid, de verbinding met je hogere zelf en wakkert compassie in jezelf aan. Laat ook dit witte licht helemaal door je heenstromen.

Tot slot daalt er hele mooie groene Energie naar beneden, zo groen als een smaragd. En ook deze energie laat je via je kruin je lichaam binnen gaan en voel dit mooie bijzondere licht helemaal door je heengaan naar beneden. Deze mooie energie is verbonden aan Aartsengel Raphaël en zorgt voor genezing en groei.

Alles wat je nu nog voor dit jaar wilde loslaten, laat je met de hulp van de Engelen helemaal los en voel hoe moeder aarde deze energie opvangt voor jou. Daar wordt het getransformeerd in een hele mooie aarde-energie. Voel hoe de 3 aartsengelen in een cirkel om je heen gaan staan en als je het niet kunt voelen is dit helemaal niet erg. Dan stel je je gewoon voor dat het zo is.

Je bedankt de Engelen voor hun hulp en neemt nog 1 keer hun mooie energie dankbaar in ontvangst. Als je eraan toe bent dan op je jouw ogen en kom je rustig bij.

Liefde en licht Michaël, Gabriël en Raphaël  


Telefoon

0599 236 008

email

info@antahkarana.info

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. 

www.antahkarana.info
www.edelstenen-webshop.nl
www.wandelcoaching-drenthe.nl
www.angelsatwork.nl